O nas | HelpMed

O nas

Agencija HelpMed vam nudi vrhunske zobozdravstvene storitve prestižnih ustanov, specializiranih za endodontijo, ortodontijo in parodontologijo. Za vaše zdravljenje bo skrbela ekipa vrhunskih strokovnjakov, ki vam bo zagotovila popoln nasmeh.

Skrbimo za vaš nasmeh in za pravočasno specialistično zdravljenje

Kolikokrat v življenju ste se že srečali s čakalnimi dobami, ki so vam prinesle nepotrebne bolečine, podaljšan bolniški stalež, slabo zdravstveno stanje? V agenciji HelpMed smo prepričani, da si vsak od nas zasluži kakovostno, predvsem pa pravočasno zdravstveno obravnavo, ki vam vrne prejšnjo kvaliteto življenja.

Pravočasna obravnava je vaša pravica

S to mislijo je nastalo podjetje HelpMed, ki vsem državljanom Republike Slovenije z veljavnim zdravstvenim zavarovanjem nudi specialistično zobozdravstveno obravnavo v tujini. Čezmejno zdravljenje oz. zdravljenje v tujini je pravica iz obveznega zdravstvenega zavarovanja.

HelpMed je v osnovi spletna agencija za posredovanje specializiranih zdravstvenih in zobozdravstvenih storitev na napotnico v tujini, sodelujemo izključno z osebno preverjenimi ustanovami, specialisti v svoji stroki, primarno na Hrvaškem v Zagrebu.

Bolnikom, ki lahko uveljavljajo pravico do obravnave v tujini, uredimo specialistične zobozdravstvene storitve preko napotnice, po končanem zdravljenju pa po naročilu pacienta opravimo storitev priprave vloge za povračilo stroškov zdravljenja v tujini od ZZZS.

Tovrstne storitve nudimo skladno s 44.c členom Zakona o zdravstvenem varstvu in zdravstvenem zavarovanju (ZZVZZ).